Despre cafea organica



Cafeaua organică este una dintre opțiunile la care poți recurge mai ales dacă cauți o calitate înaltă și cele mai bune amestecuri de cafea HORECA. Acest lucru devine din ce în ce mai populară printre pasionații de cafea din cauza gustului cu care rămâi după ce o consumi și aromei complete pe care o are. În plus, iubitorii de cafea care sunt conștienți de efectele pe care le are asupra sănătății găsesc această alegere de cafea mai potrivită.

Okay, dar care anume sunt tipurile de cafea organice sau verzi și de ce tot mai mulți cunoscători preferă acest tip în detrimentul altor tipuri de cafea? După cum sugerează și denumirea sa, java organică este cultivată fără utilizarea de îngrășăminte artificiale. De asemenea, crescătorii de arbori de cafea cu tradiție nu folosesc pesticide sintetice și chimice pentru copacii lor organici. Acest proces cu totul natural este secretul pentru care anumite cafenele și restaurante preferă acest tip de cafea HORECA.

Fair Trade este un furnizor principal de cafea organică. Învățând mai multe despre java organică, aceasta ajută la cunoașterea și înțelegerea altor entități interdependente, cum ar fi sistemul Fair Trade (ad literam înseamnă comerț echitabil). Acesta este unul dintre sistemele observate în marketingul și vânzarea de java organică. Obiectivul principal al acestui sistem este de a proteja micii agricultori sau producătorii care își pun produsele pe piață ajuntându-i să facă față prețurilor competitive. Comerțul este reglementat, astfel încât companiile mari sau producătorii de cafea nu profită de pe urma crescătorilor de arbori de cafea de mici dimensiuni.

Atunci când cumperi cafea verde organică, trebuie să te asiguri că le achiziționezi pe cele autentic organice. De unde știi care sunt acelea? Verifică eticheta și caută certificarea care garantează că cafeaua HORECA pe care o cumperi este într-adevăr organică și verde.
Există renume boabe de cafea și branduri pentru java organice, care sunt încredințate de nenumărați iubitori de cafea din Statele Unite și din întreaga lume. Starbucks: Organic Shade Grown Mexico Blend, Green Mountain: Fair Trade Organic, Sprouts Farmers Market and Tom Thumb (Safeway): O Organics European Blend sunt doar câteva dintre mărcile care produc și distribuie cafea verde organică stabilite pe piață astăzi.

Această cafea verde organică Fair Trade este perfectă pentru împătimiții de cafea sau de cei care pun un preț ridicat pe sănătatea lor. Dacă ții la siguranța mediului, acest tip de cafea este alegerea potrivită. Mediul în care e crescut și cultivat acest tip de cafea HORECA utilizează doar resursele sustenabile, inclusiv îngrășămintele organice și pesticidele, care sunt 100% sigure pentru natură și pentru sănătatea ta. Cumpărarea de cafea verde vă oferă nenumărate beneficii printre care șansa de a ajuta producătorii mici și pe natura.

Cu toate acestea, asigură-te că achiziționarea acestui tip de cafea HORECA se potrivește și cu bugetul tău. Cumpărăturile en gros sunt alegerea perfectă dacă ești o persoană de afaceri, un proprietar de cafenea sau un simplu entuziast ocazional de cafea. Dacă accesezi direct furnizorul, vei economisii cu siguranță. În plus, en-grosul este întotdeauna mai bun și mai ieftin decât en-detail. Internetul este în esență cea mai bună și mai eficientă sursă de a achiziționa boabele verzi, întregi sau cafea gourmet.

Sursa Articol : Cortina cafe - Producator si distribuitor de cafea

Comments